NOVENA EDICIÓ DELS PREMIS EMPRÈN
Mora d'Ebre, 22 de juliol de 2021

La Diputació de Tarragona presenta una nova edició dels Premis Emprèn, uns premis que contribueixen al reconeixement de les iniciatives emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, donant visibilitat a l’esforç de les persones que tiren endavant el territori, generant ocupació i fent valer els potencials existents.

A més, amb l’objectiu de donar resposta a la crisi econòmica derivada de la COVID-19 i col·laborar amb l’esforç de mobilització dels autònoms i empreses, aquest any es reconeixerà l’esforç d’adaptació d’aquests al nou context socioeconòmic derivat de la pandèmia.

S’impulsen 15 projectes empresarials: 5 guanyadors de 4.000 €, un per cadascuna de les categories als millors projectes finalistes:

  • Premi “Turisme, cultura i experiències”.

Projectes o empreses que desenvolupin la seva activitat en els camps de la promoció turística i cultural i que contribueixin al desenvolupament sostenible del sector

  • Premi “Salut i esport”

Projectes empresarials que basin la seva activitat en l’àmbit de la promoció i millora de la salut i l’activitat esportiva.

  • Premi “Tecnologia i innovació”

Projectes que tinguin la seva activitat empresarial basada en la implementació d’innovacions en l’empresa, amb criteris de R+D+I amb valor afegit.

  • Premi “Eficiència energètica i sostenibilitat”

Projectes empresarials que presentin idees per reduir el consum de recursos energètics i la contaminació, estalviar despesa, millorar la qualitat de vida de les persones i prolongar la vida dels recursos utilitzats.

  • Premi “Economia social”

Projectes o empreses amb models de negoci que tenen com a objectiu treballar i promoure el cooperativisme, el respecte pel medi ambient i el benestar social de la comunitat.

A més, la Diputació de Tarragona lliurarà fins a quinze reconeixements als millors projectes finalistes, que rebran 1.000 € cadascun.

El concurs està adreçat a totes aquelles persones emprenedores del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre que tinguin un projecte empresarial no iniciat o bé que l’hagin iniciat amb posterioritat a l’1 de juliol del 2018.

El termini d’inscripció dels projectes  finalitza el dia 20 d’agost de 2021.

I recorda que el Consell Comarcal, com a membre de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, ofereix un servei integral per ajudar-te a crear la teva empresa, on una tècnica t’ajudarà de manera personalitzada. Fes una ullada a aquest enllaç.